maj 15, 2012

Shedevils super ide

Du skal bruge:

1 stk hårbøjle (Kan købes i en hobbyforretning, cchobby, panduro, osv..)
Bånd (Silkebånd, organza, blonder, velour - hvad man synes er flot..)
Lim (Helst noget transparant der er beregnet til stof)
Sølvwire (Kan købes i hobbyforretninger - man kan også bruge farvet metaltråd hvis man er til det)
Perler (Alle perler kan bruges, find dem der passer i farven og dem du synes er flotte)

Derudover:
Tang til at klippe wiren med (Kan også bruge en saks hvis ik man har andet)

Postet billede

Postet billede

Postet billede

Start med at vikle det valgte bånd rundt om hårbøjlen.. Jeg har valgt et blondebånd, og behøvede derfor ikke lime andet end enderne.. Men hvis man vælger silkebånd tror jeg det er en god ide at lime hele vejen da det er glat..

Når limen er tørret kan man gå igang med at sætte perler på.. Jeg valgte en hel masse forskellige i forskellige størrelser, former, materialer osv - men man kan jo tage dem man synes om.. Kun fantasien sætter grænser..

Postet billede

Og så er det ellers bare at gå igang.. Start med at vikle sølvwiren rundt om bøjlen og sæt den godt fast nede forneden (Vikl den et par gange rundt om sig selv og stram til.. Og så sætter man ellers bare perler på som man nu synes.. Sørg for at vikle sølvwiren et par gange rundt efter hver perle så den ligesom låser sig selv..

Man kan også gøre som jeg har gjort (se billedet af den færdige bøjle) og lave en lille sølvwire med perler på og montere på bøjlen bagefter (som en slags "gren") - det giver en effekt af at perlerne stikker ud fra bøjlen..

Her er min færdige bøjle:

Postet billede

Postet billede

God fornøjelse med DIY projektet.. Der er ingen grænser for hvad man kan sætte på af perler, palietter, vedhæng, figurer, blingbling osv.. Og i alle tænkelige smukke farver.. Postet billede

Ingen kommentarer:

Send en kommentar