august 16, 2015

Rosenmageren fra Jelling

Så blev det min tur til at besøge rosenmageren i Jelling og her er hvad jeg købte:

http://rosenmageren.dk/


Bent desværre ikke med blomst, men jeg tager nok et af busken senere

Rosenmagerens eget billede af Bent

Tine og den unavngiven

Tine


Unavngiven

4 kommentarer:

  1. Hej Jean
    Jeg kom pludselig i tanke om, at der måtte være en grund til, at du fortalte mig, at du havde været i Jelling. Så du fik en Bent med hjem og en Tine :) Er der ikke knopper i Bent? Der var tre i min, men de er snart slut.

    SvarSlet
  2. Godaften Lisbeth

    Nej desværre ingen knopper i Bent. Synes du, at Bent ligner billedet eller er den lysere/mørkere? Men sikke en spændende og lærerig rundvisning af Per. Vi fik både talt om hans nuværende roser og så hans kommende produktion for de næste år. Så det er et sted som vi vender tilbage til (i vores lille familie)

    SvarSlet
  3. God aften
    Det var da en skam, der ingen knopper er. Ja jeg synes egentlig, at den ligner billedet rimelig godt. Jeg har sat den ind i et indlæg for et par dage siden. Det hedder bagsiden af medaljen, der kan du se rosen. Ja Per har meget at fortælle, det er rigtig spændende, og som han knokler.

    SvarSlet
  4. Og det er bare så spændende med al den passion og glæde ved sit (Have) arbejde. Jeg kigger lige tilbage i dit indlæg. Jeg har lavet et par flere indlæg om Per i Jelling hvis du har lyst.

    SvarSlet